PZT Hasselt
Kwaliteit door ervaring!

September 2023: Met gepaste trots hebben we onze GMP+ FSA Certificaat in ontvangst mogen nemen. Hetgeen betekend dat we zeer serieus met ons vak bezig zijn, en voedsel- en diervoederveiligheid hoog in het vaandel hebben staan. En dit ook opgemerkt wordt door onafhankelijke partijen.



Augustus 2023: Wat kan een man blij zijn: Een dag na mijn verjaardag is het plaatje compleet geworden. Ik heb een prachtige oplegger achter de trekker mogen hangen, en het plaatje is nu helemaal compleet. Deze oplegger is gebouwd door Jumbo-Groenewegen en heeft een wide-spread assenstel waarvan de voorste 2 liftbaar zijn en de voorste en achterste assen meesturen. Ook is deze oplegger voorzien van een dak dat open kan en hefbaar is voor een grotere insteekhoogte. Het dak kan omhoog zonder dat de achterdeuren geopend hoeven worden en de kooiaap er dus achter kan blijven hangen.

 




Mei 2023: Het totale plaatje wordt langzaamaan completer: Deze week is onze nieuwe eigen kooiaap (meeneemheftruck) afgeleverd door Terberg Kinglifter. Deze krachtpatser gaat dagelijks mee om, waar nodig, zelf te kunnen laden en lossen op locatie. Niet alleen de gebruikelijke pallets, maar ook 'lengte-goederen' kunnen we probleemloos neerzetten waar u maar wilt. Dit wordt mogelijk gemaakt door het aanwezige 4-weg systeem waardoor deze kooiaap niet alleen vooruit en achteruit kan rijden maar ook zijwaarts doordat de wielen een kwartslag kunnen draaien!


November 2022: Soms gaan er zomaar deuren open. Afgelopen weken goede en constructieve contacten gehad met de mensen achter Ecotrans Logitics BV uit Vaassen. Dit heeft geresulteerd dat we van af 14 november met een mooie gele oplegger inclusief een kooiaap achter onze mooie Volvo zijn gaan rijden.  Dus agrarisch Nederland (en ook Duitsland en België), tot zeer binnenkort.

Juli 2022:  Als de trekker LZV-gekeurd is en ìk de papieren ervoor heb, ja dan wil je ook wel eens met de LZV (lang zwaar voertuig) rijden.



Datum: Juni 2022 - PZT Hasselt, ook voor uw feesten en partijen.



Datum: 2 mei 2022 - On tour voor Albert Heijn

Sinds de oprichting van PZT Hasselt rijd ik mijn kilometers met name voor Dasko. Voor Dasko bezorg ik diverse goederen waarbij ik met name transport verzorg tussen het distributiecentrum in Zwolle en diverse winkels van Albert Heijn. Daarnaast zit er regelmatig een ritje in naar een DC op een andere plek in het land om goederen heen en weer te brengen. 



Datum: mei 2022 - De eerste 1.000 kilometer in mijn eigen truck



Datum: 1 april 2022 - Levering van de truck PZT Hasselt
De aflevering van de splinternieuwe truck hebben we natuurlijk wel even gevierd met vrienden, familie en zakenpartners.




Datum: 1 december 2021 - De eerste kilometers voor PZT Hasselt
De eerste maanden na de start van PZT Hasselt moest er natuurlijk wel worden gereden. De nieuwe truck laat nog even op zich wachten. Dus hebben we gekozen voor een prachtige huur-truck.


Datum: 1 december 2021 - Oprichting PZT Hasselt

De eerste maanden na de start van PZT Hasselt moest er natuurlijk wel worden gereden. De nieuwe truck laat nog even op zich wachten. Dus hebben we gekozen voor een prachtige huur-truck.